​Om man har värk under hälen eller någon annan del av fotsulan är det väldigt troligt att det är en hälsporre du har råkat ut för. Det kan hända dig oavsett om du är gammal eller ung och det är lika obehagligt och smärtsamt för alla. På kiropraktorgöteborg.se kan du kan ni få den hjälp ni behöver om ni lider av detta eller om ni har andra kroppsliga problem som en erfaren kiropraktor Göteborg och sjukgymnast​ kan hjälpa er med. Om du misstänker att en hälsporre bildas eller att du får något annat problem som till exempel med er rygg är det viktigt att du så snabbt du kan tar kontakt med läkare för att behandla den på ett riktigt sätt så det inte blir värre. 

Hälsporren uppkommer om du under en längre tid har belastat din fot på fel sätt och då utsatt foten och dess muskler och senor för ett negativt tryck. Smärtan kan komma plötsligt men också snabbt och överraskande. Det kan bli ett stort problem om man inte tar tag i det direkt eftersom att man i vissa fall då knappt kan stödja på foten och benet och därför inte fortsätta sin vardag som vanligt.

Hur man behandlar hälsporrar

Genom att du tar kontakt med antingen en läkare, kiropraktor eller en utbildad sjukgymnast i Göteborg eller någon annan ort så kan du få hjälp med läkningen av en hälsporre. De kommer att hjälpa dig med allt du behöver göra för att din fot inte ska göra ont på grund av hälsporren eller något annat kroppsproblem. Det finns olika metoder om hur man går tillväga när man ska behandla sporren eller andra problem som kan hända din kropp i sitt vardagsliv, det är därför olika beroende på vem du väljer att gå till för att få hjälp mot dina smärtor. Men vanligast idag är att man använder sig av skoinlägg som är speciellt utformade efter din fot, olika typer av stretching och en form av stötvågsbehandling. Alla dessa behandlingar kan ni få hos kiropraktor Kristofer Eklund i Göteborg så se till att kontakta honom om ni befinner er i Göteborg så snabbt som möjligt om du misstänker att du har fått en hälsporre eller något annat probelm för att förhindra ytterligare smärtor.